keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

En tule yöksi kotiin-kassi aka ETYK

Kesä on jo pitkällä ja kuten monella muulla minun itseni lisäksi juuri keäsisin rupeaa menojalka vipattaa välillä vähän turhanki paljon. =) Tällöin siis pitää olla mukana kassi minkä turvin voit huoletta lähteä viettämään iltaasi ilman, että tarvitsee koko aikaa jännittää mistä aamulla herää ja vieressä ei olekkaan oma suihku ja pursuava vaatekomero =) Näihin tilanteisiin on ETYK-kassi , se on pelastava enkeli siinä vaiheessa kun aamulla särkee päätä, hengitys ja kainalot haisee, meikit on levinny ja naama näyttää muutenkin siltä kuin se olisi syttynyt palamaan ja sammutettu kirveellä...

ETYK-kassissa kuuluu olla kaikkea pientä niin etteivät kaikki luule että olet lähdössä viikon lomareissulle. Ota siis aina talteen lehtien välissä olevat kosteusvoide ja shamppoo näytteet, ne ovat korvaamattomia joskus. =)

Minun omastani löytyy kyllä kaiken pienen ja tarpeellisen lisäksi pari kiloa muutakin roinaa eli aivan ja täysin ei kannata kuvasta mallia ottaa, mutta kuvasta puuttuu myös pari oleellista asiaa eli loppuun laitan vielä listan ETYK-kassin perustasta =)

1.Puhtaat pikkuhousut (ah miten monikäyttöiset ne ovatkan hädän hetkellä)

2.Savetteja ja/tai intiimipyyhkeitä (vaikkei olisi koko meikki varastoa matkassa että saisi uudet tilalle, olet varmasti kauniinpi ilman meikkiä kuin eilisissä ja noilla saa erinomaisesti vanhat meikit pois)

3.Deodorantti/hajuvesi (tai kukaan ei varmasti istu viereesi bussissa)

4.Hammasharja,kynsiviila, tamppooni ja päänsärkylääkettä =) (No tarviiko näitä edes selittää)

5.Ja tietenkin kassi, EI mikään kämmenen kokoinen kirjekuori laukku johon olet yrittänyt epätoivoisesti tunkea kaiken tuon edeltävän ja se näyttää räjähtämispisteessä olevalta hamsterilta =)

Ihanaa kesää kaikille, XOXO Anni =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti